Meder kotrási és tisztítási munkálatok a Diósi út északi részén, a Diósi út és a Mészkemence utca közötti szakaszon, illetve a Mészkemence utca északi szakaszán

 

Meder tisztítási munkálatok a Pécsi Református Kollégium Gimnáziuma mögötti területen.

 

Folytatódik a mederelemek beépítése az Engel János úton.

 

Zajlik a mederelemek beépítése az Engel János úton és készül a Vadász utcai 39 m3-es víztározó műtárgy. A Dagály utcában megkezdődött a patak közvetlen környezetének az elburjánzott növényzettől való megtisztítása.

 

A Baranyavár és a Vadász utcai szakaszon folytatódik a Lámpás patak rendezésének a kivitelezése. Itt már a patak közvetlen környezetének az elburjánzott növényzettől való megtisztítása, a geodéziai kitűzések, a meder kotrása és korrekciója megtörtént.

Az alábbi képeken jól látható, hogy hamarosan indul a mederelemek elhelyezése és beépítése.

 

Elhelyezésre és beépítésre kerültek a mederelemek a Diósi úton.

 

A 6. sz. főközlekedési úttól délre eső területen zajlik a Lámpás patak rendezése. Itt a patak közvetlen környezetének az elburjánzott növényzettől való megtisztítása zajlik.

A Diósi úton jelenleg a mederelemek elhelyezése és beépítése történik.

 

Az Eozin utcai szakaszon folytatódik a Lámpás patak rendezésének a kivitelezése. Itt már a patak közvetlen környezetének az elburjánzott növényzettől való megtisztítása és a geodéziai kitűzések is megtörténtek. Az alábbi képeken jól látható, hogy jelenleg a meder kotrásának és korrekciójának a folyamata zajlik.

 

Jelenleg a Tüskésréti úttól északra lévő szakaszon folyik a Lámpás patak rendezésének a kivitelezése. Itt a patak közvetlen környezetének az elburjánzott növényzettől való megtisztítása, a mederben lévő fák eltávolítása és a geodéziai kitűzések zajlanak. Ezt követően indul meg a meder kotrásának és korrekciójának a folyamata.

Lámpás patak